logo songteksten.net

Mogelijk aanklacht minder tegen Travolta

(Novum) - John Travolta heeft mogelijk een aanklacht minder aan zijn broek hangen. Raadsman Okorie Okorocha wil een van de masseurs die Travolta beschuldigen van aanranding niet langer bijstaan. Hij laat de aanklacht van de man tegen de acteur intrekken. De zaak van een tweede masseur die zegt te zijn aangerand door Travolta gaat wel door.

"Ik kan hem niet langer vertegenwoordigen", vertelt raadsman Okorie Okorocha aan Radar Online. "Hij sprak tegen mijn advies in met de media. Daar snap ik niks van." Okorocha denkt dat de aanklacht tegen Travolta daarmee van tafel is. "Ik denk niet dat hij de zaak doorzet."

Okorocha vertelde vorige week dat meerdere mensen zich hebben gemeld met verhalen over onzedelijk gedrag van de 58-jarige acteur. De masseur die als eerste met zijn verhaal naar buiten kwam, eiste twee miljoen dollar. Hij beweerde op 16 januari te zijn aangerand, maar moest later bekennen dat die datum niet klopt.

Al jaren gaan geruchten dat Travolta homoseksueel is. De acteur trouwde in 1991 met Kelly Preston, met wie hij drie kinderen kreeg.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren