logo songteksten.net

Doutzen Kroes is zwanger

(Novum) - Doutzen Kroes is in verwachting van haar eerste kindje. Dat heeft ze woensdag bevestigd aan RTL Boulevard. Het Nederlandse topmodel is zwanger van haar vriend Sunnery James. Het 25-jarige topmodel en de dj zijn bijna een jaar samen.

Kroes is dertien weken zwanger. "Ja, ik word mama. Wat heerlijk hè, als je dat zo zegt", sprak een dolblije Kroes vanuit New York. "Het klinkt zo bijzonder. En ik ben heel blij dat ik het eindelijk met jullie kan delen." Het model had grote moeite om het nieuws voor zich te houden. "Ja, in het begin is het echt moeilijk. Ik had het ontdekt, die test gedaan, en dan wil je het aan iedereen vertellen. Ik heb het mijn ouders verteld en close vrienden."

Het model moet nu een stapje terugdoen in haar succesvolle carrière. Het lingeriemerk Victoria's Secret, waar Doutzen een van de gezichten van is, reageerde volgens de blondine zeer positief. "Ze waren heel blij voor me. Ik moest het snel zeggen, want elke millimeter die ik aankom of afval valt ze op. Ze waren heel blij, ik krijg onbetaald verlof."

Kroes en James willen het kindje in hun thuisland op laten groeien. "Het wordt een Nederlands kindje", vertelt het model. "Het kind is heel erg welkom en ik ben zo blij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren