logo songteksten.net

Paris Hilton maakt volgende maand debuut als dj

(Novum) - Paris Hilton maakt volgende maand haar debuut als dj. De 31-jarige socialite staat 23 juni voor de eerste keer achter de draaitafel op het Pop Music Festival in Braziliƫ. Ook onder anderen Kelly Clarkson en Jennifer Lopez treden op tijdens het evenement.

"Ik heb zo veel zin in mijn debuut als dj in Braziliƫ!", jubelde Hilton dinsdagavond op Twitter. De blondine laat weten dat ze met haar eigen remixes optreedt. "Ik kan niet wachten."

Hilton koos ervoor in Braziliƫ op te treden, omdat dat volgens haar het land is van muziek en dans. Ze is erg blij dat ze haar passie voor muziek eindelijk met de hele wereld kan delen. "Ik heb erg lang in de studio gewerkt en ben er klaar voor om het naar een hoger niveau te tillen", zegt ze tegen entertainmentzender E!

Hilton maakte al eerder bekend dat ze werkt aan een nieuwe plaat, die volgens haar 'meer club en danceachtig' is dan haar vorige cd. De Nederlandse dj Afrojack, met wie ze een relatie zou hebben, produceert het album. Ook werkte ze voor de plaat samen met het Amerikaanse dj-duo LMFAO.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren