logo songteksten.net

Bill Ward niet mee op wereldtoer Black Sabbath

(Novum) - Black Sabbath-drummer Bill Ward gaat niet mee op de wereldtoer van de metalband. De 64-jarige drummer gaf in februari al aan dat hij niet blij was met het contract van het nieuwe album. Hij zei dat hij niet mee op toer zou gaan als er geen eerlijke overkomst zou worden bereikt, maar ging toch in onderhandeling met de band.

"Ik moet ergens voor staan, ook al is het pijnlijk. Ik moet het doen", zegt Ward over zijn beslissing definitief niet mee op toer te gaan. Desondanks is de drummer toch door Black Sabbath gevraagd een aantal nummers met de band te spelen op verschillende Engelse festivals.

Ward blijft echter bij zijn 'moeilijke' beslissing en speelt niet mee. De drummer geeft wel toe dat hij het pijnlijk zou vinden zijn vervanger op het podium te zien. "Ik kan het niet aanzien een andere drummer te zien spelen met Black Sabbath", schrijft Ward op zijn site.

Hoewel de drummer de komende tijd niet gaat optreden met Ozzy Osbourne, Geezer Butler en Zakk Wylde, staat hij open voor nieuwe onderhandelingen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren