logo songteksten.net

Franka vindt het lastig dat leven op straat ligt

(Novum) - Joan Franka vindt het niet altijd even makkelijk dat het grote publiek kennismaakt met haar persoonlijke liedjes. "Het is ineens van iedereen", zegt de zangeres tegen Novum Nieuws. "Dat is best wel apart, want het is mijn dagboek. Mijn verhaal."

Franka, die volgende week donderdag in de halve finale van het Eurovisie Songfestival staat, schrijft haar liedjes als ze alleen met haar gitaar in een kamer zit. "Dat is heel persoonlijk en dan sta je ineens in zo'n grote zaal. Dat is voor iedereen en iedereen vindt er dan iets van."

De zangeres, die vorig jaar meedeed aan The Voice of Holland, kiest er wel bewust voor liedjes op haar persoonlijke leven te baseren. "Want het heeft ook wel weer iets heel moois." Franka merkt dat haar nummers mensen raken en dat ze een rol spelen in hun leven. "Ik heb de afgelopen maanden gezien hoe het is gegroeid. De reacties die ik krijg zijn heel bijzonder."

De 22-jarige zangeres liet eerder deze week al weten dat ze geen fan is van het hele mediacircus rond het Songfestival. "Ik ben van het kleine met mijn gitaar. Het Songfestival zelf is wel wat voor mij. Het is juist heel bijzonder, anders."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren