logo songteksten.net

Whoopi Goldberg woedend op criticasters

(Novum) - Whoopi Goldberg heeft in haar televisieprogramma gereageerd op de kritiek die ze kreeg na haar uitspraken over Mel Gibson. De actrice, die een talkshow op de Amerikaanse zender ABC presenteert, is duidelijk boos op haar criticasters.

Eerder liet Goldberg in haar programma weten zich niet te kunnen voorstellen dat Gibson discrimineert. Op onlangs verschenen geluidsopnames is te horen hoe Mel Gibson tekeer gaat tegen zijn ex en terloops enkele etnische minderheden beschimpt.

"Ik ken Mel en ik weet dat hij geen racist is", vertelde de 54-jarige actrice. "Hij mag dan wel een uilskuiken zijn, maar ik kan niet beweren dat hij een racist is. En je zou zeggen dat ik daar als zwarte vrouw wel zicht op heb." De actrice vertelt in het programma 'The View' dat ze hier een stortvloed aan reacties op kreeg, voornamelijk van bloggers en 'mensen die zich thuis zitten te vervelen'.

De actrice vertelt dat mensen zelfs haar kantoor hebben gebeld en tegen de telefoniste tekeer zijn gegaan. "Je belt omdat je vindt dat ik iets verkeerd heb gedaan, en je doet hetzelfde als Mel Gibson gedaan zou hebben tegen deze jongedame, die je niet kent. Wie ben jij?", vraagt Goldberg zich kwaad en spugend af. "Je kunt mijn achterste kussen!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren