logo songteksten.net

Sean Penn en zijn ex geven galafeest in Cannes

(Novum) - Sean Penn organiseert samen met zijn ex-vriendin Petra Nemcova en regisseur Paul Haggis zaterdag een gala. Met het feest tijdens het filmfestival van Cannes hopen Penn en Haggis geld op te halen voor hun stichtingen waarmee ze zich inzetten voor Haïti. Het Tsjechische model zet zich in voor haar kinderfonds.

De 51-jarige Penn en Nemcova zijn naar verluidt weer bij elkaar, maar dat is nooit bevestigd. De twee hadden in 2008 kort een relatie. Het stel verwacht Ben Stiller, Gerard Butler, Giorgio Armani, David Schwimmer en Jada Pinkett Smith op hun gala voor het goede doel aan het strand in de Franse badplaats.

Tijdens het feest kunnen de gasten bieden op diverse luxe uitjes. Geveild worden bijvoorbeeld een dagje optrekken met ondernemer Elon Musk, een Golden Globes-weekend - inclusief een Armani-cadeaubon van tienduizend dollar -, vipkaartjes voor de show van Victoria's Secret en een ontmoeting met Bono na een U2-concert naar keuze.

Penn wordt door het filmfestival in Cannes in het zonnetje gezet voor zijn werk in Haïti. Het festival duurt nog tot volgende week zondag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren