logo songteksten.net

Joey Ferre voorlopig niet in Saturday Night Fever

(Novum) - Joey Ferre is voorlopig niet te zien als Tony Manero in de musical Saturday Night Fever. De acteur is donderdag tijdens de voorstelling in Den Bosch door zijn rug gegaan en direct naar een ziekenhuis gebracht.

Understudy Roman van der Werff zou Ferre na de pauze vervangen, maar raakte tijdens de repetitie ook geblesseerd. Hierdoor werd de hele show afgelast. De bezoekers mogen de voorstelling op een ander moment kosteloos bijwonen.

Het is niet duidelijk wanneer Ferre of Van der Werff weer op het podium kan staan. "Ze zitten in de lappenmand, dus voorlopig nog niet", vertelt een woordvoerder. De voorstelling van vrijdag gaat gewoon door, dan wordt de rol van Tony gespeeld door tweede understudy Daniƫl Vissers, die de rol voorlopig op zich neemt.

Van der Werff en Ferre zijn niet de enige pechvogels in Saturday Night Fever. Michelle Splietelhof, die de rol van Stephanie Mangano speelt, moest ook al optredens missen vanwege een blessure. Wanneer zij weer op het podium staat, is ook nog niet duidelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren