logo songteksten.net

Eminem verbiedt 50 Cent te sterven

(Novum) - Eminem heeft zijn rapmaatje 50 Cent een hart onder de riem gestoken. De rapper belde eerder deze week met 'Fiddy', die in de lappenmand ligt. "Hij zei: he Fif, er is negen keer op je geschoten, mensen pikken het niet als een smerige hamburger je fataal wordt", herinnert 50 Cent het telefoongesprek.

Fiddy lag deze week een paar dagen in het ziekenhuis met maagproblemen. "Ik wil niet geopereerd worden", twitterde 50 Cent woensdag. De rapper had geluk, hij werd donderdag ontslagen uit het ziekenhuis, zonder operatie. "Het gaat alweer stukken beter met me", vertelde Fiddy aan muziekzender MTV.

50 Cent, die in 2003 doorbrak met het nummer In da Club, werd in 2000 onder vuur genomen door zijn vroegere collega-drugsdealers. De rapper werd negen keer beschoten vanuit een auto, drie kogels raakten Fiddy.

Curtis Jackson, zoals 50 Cent werd geboren, overleefde de moordaanslag ternauwernood. Een van de kogels raakte hem in de buurt van zijn hart, een andere bleef vastzitten in zijn tong die zo opzwol dat Fiddy bijna stikte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren