logo songteksten.net

Edsilia Rombley heeft vertrouwen in Joan Franka

(Novum) - Edsilia Rombley heeft er vertrouwen in dat Joan Franka het deze week goed gaat doen op het Eurovisie Songfestival. "Ze heeft zowel door haar stem als haar verschijning iets opvallends en het zou kunnen dat dat heel gunstig voor haar uitpakt", zegt Rombley maandag in De Telegraaf.

Rombley, die zelf in 1998 en 2007 meedeed met het Eurovisie Songfestival, heeft enkele tips voor Franka. "Joan moet zich niets aantrekken van wat iedereen vindt", zegt de 34-jarige zangeres. "En ze moet niet vergeten ervan te genieten. Want die drie minuten zijn zo voorbij."

Rombley denkt niet dat ze voor de derde keer mee gaat doen aan het internationale liedjesfestijn. "Ik heb het gedaan, en nu richt ik me op mijn loopbaan zoals die nu voor me ligt."

Toch houdt de zangeres de deur op een kier. Als een vakjury een zwaarwegend oordeel mag geven en als alle deelnemers weer in de eigen taal moeten zingen, wil Rombley wellicht Nederland nog een keer vertegenwoordigen. "Kortom, dat het weer een beetje wordt zoals vroeger, dan zou ik het misschien overwegen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren