logo songteksten.net

Sterren treuren om dood Robin Gibb

(Novum) - Een aantal beroemdheden is aangedaan door het overlijden van Robin Gibb. Onder anderen zangers als Liam Gallagher, Bruno Mars en Peter Andre staan via Twitter stil bij de dood van de Bee Gee. Gibb is zondag op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleden.

Justin Timberlake noemt Gibb een 'briljante muzikant'. "Hij was een van mijn idolen", zegt de Amerikaanse zanger en acteur.

"Het is heel erg verdrietig, hij maakte geweldige muziek", zegt zanger Taio Cruz tegen de Amerikaanse entertainmentzender E! Ook de Amerikaanse zanger Gavin DeGraw reageert verslagen. "Het is verschrikkelijk."

"Het is verdrietig en het doet pijn", vindt zangeres Brandy. Ook de recente dood van discolegende Donna Summer grijpt haar aan. "Ze zijn beiden legendes. We zijn gezegend dat we de muziek nog hebben, die muziek zal nooit verdwijnen."

Robin Gibb verwierf met zijn broers Barry en Maurice grote bekendheid als de Bee Gees. Ze scoorden in de jaren zeventig hits als Stayin' Alive, Tragedy en How Deep is Your Love.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren