logo songteksten.net

Adele grote winnares Billboard Music Awards

(Novum) - Adele is zondagavond de grote winnares geworden bij de uitreiking van de Billboard Music Awards. De Britse zangeres sleepte twaalf prijzen in de wacht. Ze won onder meer een award voor de beste artiest en haar cd 21 werd gekroond tot populairste album.

LMFAO mocht zes awards mee naar huis nemen. Het Amerikaanse duo werd onder meer geëerd met de prijs Top Hot 100 Song, voor het nummer Party Rock Anthem. Ook Coldplay, Lil Wayne, Justin Bieber en Rihanna vielen in de prijzen. De winnaars worden bepaald aan de hand van de posities in de Billboard-hitlijst.

De in februari overleden Whitney Houston werd tijdens het evenement, dat in Las Vegas plaatsvond, geëerd. Jordin Sparks en John Legend zongen een liedje van de zangeres. Houstons dochter Bobbi Kristina bedankte met een speech alle fans voor de steun van de afgelopen tijd.

Presentatoren Julie Bowen and Ty Burrell stonden ook stil bij de dood van Bee Gee Robin Gibb, die zondag overleed aan de gevolgen van kanker. Natasha Bedingfield bracht een ode aan de donderdag gestorven Donna Summer. Ook werd het nummer Fight For Your Right van de begin deze maand overleden Beastie Boy Adam Yauch ten gehore gebracht tijdens een optreden van Cee Lo Green en Goodie Mob.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren