logo songteksten.net

Modeprijs voor Sylvie van der Vaart

(Novum) - Sylvie van der Vaart heeft een Lifetime Achievement Award bemachtigd tijdens de eerste Dutch Fashion Day. De presentatrice wordt door de jury geroemd vanwege haar 'doorzettingsvermogen en haar internationale charme waarmee ze miljoenen televisiekijkers in het buitenland aan zich weet te binden'.

Tijdens Dutch Fashion Day, een initiatief van Stichting Nederland Positief, werd het vijfjarig bestaan van de Dutch Model Awards gevierd. Daarbij vielen verschillende modellen in de prijzen, onder wie Melissa Baas. De Benelux Next Top Model-winnares van 2010 werd geƫerd met een Cover Award.

Op de Amsterdamse grachten vond verder de Canal Catwalk plaats. Tijdens die modeshow werd ontwerpster Sheila de Vries gelauwerd met de titel Dutch Designer of the Year 2012. De jury prijst haar vakmanschap en de indrukwekkende creaties die ze onder meer voor koningin Beatrix maakt.

Modejournalist Phia Baruch is het gezicht van de Dutch Fashion Day. Zij is hoofdredacteur van De Couturekrant en oprichter van de Nederlandse Vereniging van Modejournalisten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren