logo songteksten.net

Mayer deed 'domme' uitspraken om zieltjes te winnen

(Novum) - John Mayer heeft bepaalde uitspraken gedaan om daarmee mensen voor zich te winnen. Dat bekende de zanger in de uitzending van een Amerikaanse zender. De 34-jarige zanger onthulde in 2010 onder meer in de Playboy pikante details over zijn seksleven met zijn ex Jessica Simpson.

Ook gaf Mayer eerder in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone toe dat hij zijn ex Jennifer Aniston terugwilde. "Ik kan me nog herinneren dat ik bij mezelf dacht: o jee, ik moet een Rolling Stone-interview geven." Hij wilde niet dat het interview saai overkwam, vertelde de zanger op radiozender NPR.

Mayer maakte zich voorheen druk om wat anderen van hem vonden. "Als ik stomme reacties over mezelf las, probeerde ik een manier te verzinnen dat mensen toch dachten: John Mayer heeft ook leuke kanten." De zanger gaf toe dat hij zijn voornaamste doel, muziek maken, was vergeten.

Mayer zegt in het interview ook dat hij inmiddels geleerd heeft alles te waarderen wat hem is gegeven. "Ik zie die waardering als het grootste cadeau dat je kunt krijgen." Dinsdag komt de nieuwe cd van de zanger uit, Born and Raised.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren