logo songteksten.net

Sonja Silva te naïef geweest over huwelijk

(Novum) - Sonja Silva vindt zichzelf achteraf gezien te naïef over haar op de klippen gelopen huwelijk. De 35-jarige voormalige TMF-vj maakte eerder deze maand bekend na slechts vier maanden een punt te zetten achter haar huwelijk met Declan Vermaat.

"Nog voordat ik mijn jawoord gaf waren er al genoeg, niet nader te benoemen, dingen gebeurd die het afblazen van mijn bruiloft zouden hebben gerechtvaardigd", zegt ze dinsdag in het AD. "Ik ben als goedgelovig, religieus mens achteraf te naïef en hoopvol geweest over dat mijn derde huwelijk toch zou slagen."

Silva ontdekte vlak na de bruiloft zwanger te zijn van Vermaat, maar dat liep uit op een miskraam. Bovendien kwam ze erachter dat hij was vreemdgegaan. De ex-vj leeft desondanks nog steeds met hem onder een dak, maar gaat op korte termijn op zoek naar een eigen woning.

"God zal me straks aan de hemelpoort niet lachend opwachten, omdat ik mijn zoveelste huwelijk heb verprutst", zegt ze. Twee jaar geleden liep haar huwelijk met Dirk-Jan op de klippen en in 2006 brak ze met Eddy Stuy. Met hem kreeg ze zoon Damian River.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren