logo songteksten.net

Lady Gaga heeft zegen voor tweede Filipijnse show

(Novum) - Lady Gaga heeft ondanks protesten van christelijke jongeren toestemming gekregen voor een tweede concert in de Filipijnen. Autoriteiten in Manila bepaalden dat de popzangeres maandagavond geen regels overtrad.

Gaga, die maandag in een uitverkochte arena stond, mag dinsdag opnieuw de planken op. Vrijdag gingen ongeveer zeventig leden van de groep Biblemode Youth Philippines de straat op om een verbod te eisen op de concerten van de zangeres in Manila. Ze zeggen zich beledigd te voelen door de muziek en videoclips van Gaga.

Volgens burgemeester Antonio Calixto heeft de 26-jarige Gaga zich goed aan de regels gehouden bij haar eerste optreden. Zo was er geen naakt te zien en heeft ze niet de spot gedreven met religie.

De Amerikaanse zangeres heeft tijdens haar Aziatische toer al vaker te kampen gehad met weerstand tegen haar komst. Zo weigerde de Indonesische regering onlangs een vergunning voor een show in Jakarta. In Seoul werden fans onder de 18 jaar geweerd bij optredens van Gaga na klachten over provocerende songteksten en kleding van de zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren