logo songteksten.net

Ook Will.i.am wandelt met olympische fakkel

(Novum/AP) - Na Muse was het maandag de beurt aan Will.i.am om een stukje te wandelen met de olympische fakkel. De rapper van de Back Eyed Peas droeg de vlam door de Engelse stad Taunton, waar hij werd aangemoedigd door duizenden toeschouwers.

"Dit voelt als een droom", glunderde Will.i.am tegenover de BBC. "Ik heb dit als kind altijd op tv gezien, dus dat ik hier nu ben is geweldig." Tot op het laatste moment was de deelname van de rapper geheim. Will.i.am zelf wist echter al ongeveer een jaar dat hij met de olympische fakkel mocht zwaaien en kon dat geheim bewaren.

Toen de verrassing eenmaal onthuld was, kon fanatiek twitteraar Will.i.am eindelijk los. Via het sociale medium hield hij zijn ruim drie miljoen volgers op de hoogte van zijn tocht. De rapper rende niet het hele deel van zijn mars, in een moment waarop hij aan Michael Jackson moest denken, ging Will.i.am moonwalkend over het asfalt.

De olympische vlam wordt via een fakkelestafette door Groot-Brittanniƫ gedragen. Achtduizend fakkeldragers leggen de bijna dertienduizend kilometer af. De slotloper mag op 27 juli de vlam in het Olympisch Stadion van Londen ontsteken. In de Britse hoofdstad vinden vanaf eind juli tot 12 augustus de Olympische Spelen plaats.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren