logo songteksten.net

'Johnny Depp en Paradis werken aan relatie'

(Novum/AP) - Johnny Depp en Vanessa Paradis werken hard aan hun relatie. "Ze willen allebei dat het slaagt", vertelt een ingewijde aan entertainmentzender E! De geruchten dat de twee na veertien jaar een einde aan hun relatie hebben gemaakt gaan al langer.

Depp ontkende de liefdesbreuk, maar toch bleven de roddels aanhouden. Volgens de ingewijde gaat het goed met het koppel. "Voor het eerst in lange tijd praat hij weer over haar", verklaart de bron.

Johnny Depp is momenteel in de staat New Mexico voor de opnamen van de western The Lone Ranger. Naar verluidt vliegt de acteur vaak in het weekeinde terug naar Los Angeles om bij Paradis en hun twee kinderen te zijn.

Depp speelt in The Lone Ranger een Navajo-indiaan. De 48-jarige acteur is tijdens zijn verblijf in New Mexico ook geadopteerd door een Indiaanse stam. De Comanche Indian Tribe beschouwt Depp nu als een zoon.

Een woordvoerder van de stam liet weten dat ze voor de acteur hadden gekozen omdat hij eerder aangaf zich een indiaan te voelen. Naar verluidt was Depp ook aanwezig bij een ceremonie om hem welkom te heten. The Lone Ranger draait vanaf mei volgend jaar in Nederlandse bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren