logo songteksten.net

Snooki teleurgesteld over geslacht baby

(Novum) - Snooki was in eerste instantie teleurgesteld toen ze hoorde dat ze een zoon krijgt. "Ik dacht dat het een meisje zou worden. Dat hoopte ik ook, iedere vrouw wil een dochter", zegt de realityster tegen het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

Toch heeft ze inmiddels aan het idee kunnen wennen dat haar eerste kind geen meisje wordt. "Het is nog steeds mijn baby, wat er ook gebeurt. Ik vind het nu toch heel erg leuk."

Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heeft, en haar verloofde Jionni LaValle twijfelen tussen twee namen voor hun eerste spruit. Hun zoon krijgt de naam Lorenzo of Jionni jr.

De realityster bekent dat haar seksleven flink lijdt onder haar zwangerschap. "Dat is er nauwelijks nog", geeft Snooki toe, die in augustus is uitgerekend. "Ik voel me vies en afstotelijk. Ik ben daar niet voor in de stemming."

De 24-jarige Jersey Shore-ster is blij dat ze haar wilde haren kwijtraakt en een nieuw leven begint als moeder. "Ik ga niet meer zo veel feesten", beweert Snooki. "Je verandert door het moederschap."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren