logo songteksten.net

Lindsay in afkickkliniek om celstraf te ontlopen

(Novum) - Lindsay Lohan heeft er alles voor over om niet de cel in te moeten. De 24-jarige actrice heeft zich woensdag op laten nemen in een afkickkliniek. Ze hoopt daarmee haar gevangenisstraf te ontlopen, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Lindsay moet zich dinsdag melden bij een gevangenis in Los Angeles.

Lohan werd vorige week veroordeeld tot negentig dagen cel. Na haar gevangenisstraf moet Lindsay zich op last van de rechter negentig dagen op laten nemen in een afkickkliniek. Met de opname van woensdag probeert Lohan volgens TMZ punten te scoren bij de rechter, in de hoop dat haar gevangenisstraf wordt verminderd of weggestreept.

Of het Lindsay lukt de rechter de overtuigen is nog maar de vraag. Voor de uitspraak liet de actrice 'fuck you' op haar nagels lakken. Na haar veroordeling vertelde Lohan dat de tekst niet voor de rechter was bedoeld. De aanklager is er in ieder geval van overtuigd dat Lindsay volgende week gewoon achter tralies zit. "Lohan gaat gewoon de bak in", liet de openbaar aanklager weten aan Radar Online. "De enige vraag is nog waar ze na haar celstraf gaat afkicken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren