logo songteksten.net

Robbie Williams bevestigt terugkeer Take That

(Novum) - Robbie Williams heeft donderdag een einde gemaakt aan een maandenlange geruchtenstroom. De zanger keert terug bij Take That. Williams is te horen op het nieuwe album van de boyband, liet hij de Britse BBC weten.

Williams liet weten dat hij de hereniging erg leuk vindt. "Het voelt als thuiskomen." Ook zijn bandmaatjes zijn blij met Robbies terugkomst. "Het voelt als een droom", vertelde Mark Owen. "Het is echt geweldig om weer tijd met Rob door te brengen." Jason Orange liet weten dat hij intens geniet van de hereniging. "Ik wil genieten van onze tijd met Rob."

De reünie vond in september plaats in New York. De vijf zangers staken de koppen bij elkaar en schreven nummers voor een nieuwe plaat. Dat schijfje, waarop ook Williams te horen is, moet in november in de winkels liggen.

Williams stapte vijftien jaar geleden uit Take That. De zanger lag in de clinch met zijn bandmaatjes. Na zijn vertrek zette Williams een succesvolle solocarrière op poten. Hij scoorde hits als 'Angels', 'She's The One' en 'Rock Dj'. De overige vier heren kwamen in 2005 weer bij elkaar. Als viertal scoorde Take That hits als 'Patience' en 'Shine'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren