logo songteksten.net

'Avril Lavigne krijgt realityshow'

(Novum) - Avril Lavigne sluit zich mogelijk aan bij de trits sterren die een realityshow heeft. Dat beweren ingewijden tegenover het Amerikaanse blad In Touch. Volgens de insider zit Lavignes nieuwe liefde Brody Jenner achter het plan.

Jenner, die al in drie realityshows te zien was, zou zijn liefde voor Avril met de hele wereld willen delen. "Brody had het idee voor de show en smeekt Avril nu of ze mee wil doen", vertelt een vriendin van Lavigne. "Ze is verliefd op hem, maar weet nog zo net niet of ze dat wil delen."

Lavigne en Jenner zijn samen sinds februari. Kort daarvoor verbrak Jenner zijn relatie met Playboymodel Jayde Nicole. Avril was lange tijd getrouwd met rocker Deryck Whibley. De zangeres en frontman van Sum 41 eind vorig jaar uit elkaar.

Jenner was te zien in de realityshows 'The Princes of Malibu', 'Bromance' en 'The Hills'. Ook kwam hij geregeld voorbij in 'Keeping Up With The Kardashians', de drie zusjes Kardashian zijn Jenners stiefzussen. Lavigne scoorde hits als 'Complicated' en 'My Happy Ending'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren