logo songteksten.net

Ex-vrouw steunt Mel Gibson in voogdijzaak

(Novum) - Mel Gibson ligt behoorlijk onder vuur, maar kan op de steun van zijn ex-vrouw Robyn rekenen. De twee waren bijna dertig jaar getrouwd en kregen zeven kinderen. Vorig jaar april liep hun huwelijk op te klippen.

"Mel heeft me nooit mishandeld", verklaarde Robyn volgens People donderdag in de rechtbank. Daar vechten Mel en zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva om de voogdij over hun 8 maanden oude dochter Lucia. Oksana beweert onder meer dat Mel haar meerdere malen mishandelde. Ook zou de acteur de Russische schone met de dood bedreigd hebben en schold hij haar de huid vol.

Oksana beschuldigt Mel er bovendien van dat hij hun dochter in gevaar bracht. In die verhalen herkent Robyn haar ex-man niet. "Mel was een geweldige en liefdevolle vader", verklaarde ze. Oksana is niet de enige vrouw met wie Mel juridisch in de clinch ligt, ook de scheiding van Robyn is nog niet geregeld.

"Robyn vond dat ze haar zegje moest doen om haar kinderen en familie te beschermen", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift. "Ze wilde hier eigenlijk buiten blijven, maar wil er zeker van zijn dat er geen wilde verhalen over haar gezin ontstaan."

Gibson en Grigorieva ontmoeten elkaar donderdag voor het eerst in de rechtbank. Oksana's advocaten zouden gevraagd hebben Mel geen voogdij over Lucia te geven. De brunette heeft al een contactverbod tegen de acteur.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren