logo songteksten.net

Roel Vente na een jaar weg bij Stage Entertainment

(Novum) - Roel Vente stapt na een jaar op als directeur van Stage Entertainment. De voormalige zakenpartner van Albert Verlinde en het theaterbedrijf van Joop van den Ende konden het niet eens worden over de koers voor de komende jaren. Dat maakte Stage Entertainment vrijdag bekend.

Vente begon in augustus bij de theaterproducent en toen zijn volgens Vente afspraken over de koers van het bedrijf gemaakt. "Een koers die tussentijds bijgesteld moest worden en waar onze visie over de toekomst van het bedrijf uiteenloopt", laat Vente weten in een verklaring.

"De enige conclusie is dan om ruim op tijd voor het volgende seizoen te besluiten om uit elkaar te gaan", gaat Vente verder. Hoewel Roel betreurt dat de samenwerking zo afloopt, heeft hij geen spijt van zijn beslissing. "Zeker gezien de goede persoonlijke relatie die ik hier met diverse mensen heb opgebouwd."

Vente wordt per 1 augustus opgevolgd door Eric Paul Dijkhuizen, die verantwoordelijk was voor de Franse afdeling van Stage Entertainment. Roel Vente runde jarenlang samen met Albert Verlinde V&V Entertainment, maar werd vorig jaar op non-actief gezet nadat hij de functie bij Stage Entertainment had aanvaard. Zijn besluit kwam voor Verlinde als 'een volslagen verrassing'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren