logo songteksten.net

Kardashians kunnen Adam Levine niet boeien

(Novum) - Adam Levine kijkt niet naar de realityshows van de Kardashians. "Niet om respectloos te zijn, maar waarom is dat interessant?", vraagt de Maroon 5-zanger zich af in het Australische radioprogramma The Kyle and Jackie O Show.

"Ik ben dol op van kunst, waarom zou ik naar iemand willen kijken die naar de supermarkt gaat? Dat doe je zelf toch ook?" Levine snapt niet dat mensen alles willen weten van beroemdheden. "Waarom is dat interessant? We zijn helemaal niet zo interessant."

Zelf vindt de coach van de Amerikaanse editie van The Voice het erg vervelend dat er zo veel over hem en zijn liefdesleven wordt geschreven en gepraat. "Ik wil het liefst zo veel mogelijk voor mezelf houden", legt Levine uit. "Ik leef mijn leven niet op televisie."

De 33-jarige zanger merkt dat hij sinds The Voice een stuk bekender is geworden. "Daar was ik totaal niet op voorbereid." Toch neemt Levine de toegenomen aandacht op de koop toe en wil hij graag op de beroemde draaistoel blijven zitten. "Ik houd van The Voice, daar verandert niets aan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren