logo songteksten.net

Armin van Buuren treedt op voor supporters Oranje

(Novum) - Armin van Buuren geeft tijdens het Europees kampioenschap voetbal een optreden voor Oranjesupporters in de Oekraïense stad Charkov. De Nederlandse top-dj staat voorafgaand aan de wedstrijd Nederland - Duitsland op 13 juni op het Vrijheidsplein, dat dan is omgetoverd tot Oranjeplein.

"Ik voel me vereerd dat ik voor dit EK bij deze speciale happening mag komen draaien", laat Van Buuren weten. "Ik kijk er enorm naar uit om er samen met alle Oranjesupporters een feest van te maken." De dj trad twee jaar geleden ook op tijdens de huldiging van het Nederlands elftal op het Amsterdamse Museumplein.

Het Vrijheidsplein, een van de grootste stadspleinen van Europa, kleurt op de drie wedstrijddagen 9, 13 en 17 juni geheel oranje, heeft de KNVB vrijdag bekendgemaakt. Het Oranjeplein is inmiddels een traditie bij eindtoernooien en is een gezamenlijk initiatief van het supportersplatform van de KNVB en de Supportersclub Oranje.

Vrijdag werd eveneens bekend dat acteur en presentator Bas Muijs zal optreden als officiële stadionspeaker, net als tijdens het EK in 2008.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren