logo songteksten.net

Voetbalteam Robbie Williams verslaat Will Ferrell

(Novum) - Robbie Williams heeft zondagavond een potje voetbal gewonnen van Will Ferrell. Het elftal van de Rock DJ-zanger zegevierde in een benefietwedstrijd tegen een team bestaande uit internationale sterren, waaronder de Anchorman-komiek.

De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van Manchester United en ging tussen een Engels team, onder leiding van Williams, tegen 'de rest van de wereld'. De zanger werd vergezeld door onder anderen voormalig Take That-collega Mark Owen en een groot aantal Britse oud-voetballers.

Ferrell maakte deel uit van een team waarin onder anderen ook Woody Harrelson, Mike Myers en Gordon Ramsay zaten. De opvliegende tv-kok haalde het einde van de wedstrijd niet en moest per brancard het veld verlaten. Ook Nederlanders Clarence Seedorf, Edwin Van Der Sar en Jaap Stam behoorden tot het internationale team.

De wedstrijd eindigde in 3-1 voor de Britten, staat op de website van de Britse televisiezender ITV, die de wedstrijd live uitzond. Soccer Aid is een jaarlijks benefietevenement van Unicef en bracht dit keer zo'n vijf miljoen euro op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren