logo songteksten.net

Liefdadigheidsinstelling Mary J. Blige onder vuur

(Novum) - Een liefdadigheidsinstelling mede opgericht door Mary J. Blige zit in de problemen. The Mary J. Blige and Steve Stoute Foundation for the Advancement of Women Now wordt door twee partijen aangeklaagd wegens schulden.

De organisatie van de r&b-zangeres hield in het voorjaar van 2011 een benefietgala, maar bleek achteraf de salarissen van betrokkenen niet te kunnen betalen. Zij klagen de liefdadigheidsinstelling aan voor ruim 167 duizend dollar, schrijft de Amerikaanse krant New York Post.

Ook TD Bank stapte naar de rechter. Het verstrekte de organisatie in juni een lening van 250 duizend dollar, die aan het eind van het jaar zou worden afgelost. De bank ontving echter slechts vierhonderd dollar. Aan verzoeken om het resterende bedrag over te maken werd geen gehoor gegeven.

Een goed ingevoerde bron laat weten aan de krant dat de liefdadigheidsinstelling erkent dat het momenteel niet goed gaat. Er zouden inmiddels externe specialisten zijn ingeschakeld om 'bepaalde zaken' binnen de organisatie onder de loep te nemen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren