logo songteksten.net

Dean Saunders wordt vader

(Novum) - Dean Saunders wordt voor de eerste keer vader. De 31-jarige zanger onthult dinsdag in De Telegraaf dat zijn 27-jarige vriendin Jamie in verwachting is.

"Het is grappig dat je nu anders begint te kijken naar alles", zegt de Popstars-winnaar. "Je beseft dat je straks niet zomaar meer de deur uit kunt lopen en kunt doen wat je wilt. Er rekent een mensje op je." Toch is hij 'er enorm aan toe om die verantwoordelijkheid te dragen'.

Dean en Jamie kregen twee keer te horen dat de echo een leeg eizakje toonde, totdat alsnog een kloppend hartje werd gezien. "Ik ben de oudste thuis, maar met het stichten van een gezin ben ik de laatste", zegt de broer van Ben Saunders. "En nu gaat het eindelijk voor ons ook gebeuren. Al leek het er in het begin van de zwangerschap even op dat het niet zo was."

De tortelduifjes verhuizen binnenkort ook nog eens naar een landelijk dorp onder de rook van Hoorn, waar snel aan de inrichting van de babykamer wordt begonnen. "Daar hebben we heel veel zin in", zegt Dean. "Onze ouders zijn ook door het dolle heen. We krijgen nu al aan alle kanten hulp aangeboden voor de opvang. Een kinderdagverblijf zal dus straks niet nodig zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren