logo songteksten.net

'Conny Breukhoven onderhoudt voormalig schoonzoon'

(Novum) - Conny Breukhoven zorgt niet alleen voor haar kleinkinderen, ook de ex van dochter Constanza kan rekenen op haar steun. Ingewijden beweren woensdag in De Telegraaf dat Conny onder meer de boodschappen en huur betaalt voor Mohammed. Hij stond vorig jaar nog voor de rechter in verband met de kluisroof bij de Breukhovens.

"Mo zelf brengt niet voldoende inkomen binnen", weten de ingewijden. Conny zou daarom financieel bijspringen. "Zij betaalt de boodschappen, de kinderkleertjes en de huur."

Constanza en Mohammed maakten dit weekeinde bekend dat hun relatie op de klippen is gelopen. Hun twee kinderen, Soraiya en Semmy, woonden lange tijd bij Conny. Omwille van de koters heeft Conny de strijdbijl met Mohammed begraven, beweren bronnen. "Mo mag tot nu toe geen net leven hebben geleid, hij is wel altijd heel zorgzaam voor de kinderen geweest."

Hoeveel geld Conny maandelijks overmaakt aan haar voormalige schoonzoon, is niet bekend. Volgens De Telegraaf gaat het om minimaal duizend euro. Conny wil volgens de krant niet reageren op de berichten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren