logo songteksten.net

Nieuwe single Sharon Kips eind juli in de schappen

(Novum) - Fans van Sharon Kips hoeven niet lang meer te wachten op nieuw materiaal van de zangeres. Haar nieuwe single 'Love For Life' ligt volgende week maandag in de winkels, maakt haar management vrijdag bekend. De single wijkt af van het nummer op het album, het is een akoestische versie.

De unplugged versie van 'Love For Life' kostte moeite, blijkt uit Kips weblog. "Wat ben ik blij! Ik luister nu naar de laatste opnames, eindelijk, de vocals zitten er definitief op", schreef de 26-jarige gospelzangeres eerder deze week. "Eerlijk gezegd hou ik helemaal niet van studio-opnames, geef mij maar een live audience."

'Love For Life' staat op Kips' laatste album 'Love Will Bring You Home'. De 26-jarige brak in 2007 door toen ze het eerste seizoen van 'X Factor' won. Ze scoorde een nummer 1-hit met haar debuutsingle 'Heartbreak Away', maar daarna werd het stil rondom Kips. Naast zingen houdt Sharon zich bezig met presenteren. Zo was ze het gezicht van het EO-kinderprogramma 'Groep 8 Op Kamp'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren