logo songteksten.net

Prins William geheimzinnig over gezinsuitbreiding

(Novum) - Prins William wil niets loslaten over wanneer hij en zijn vrouw Kate Middleton aan kinderen gaan beginnen. "Dat ga je niet uit me krijgen, ik houd mijn lippen stijf op elkaar", zegt de Britse prins in een interview met het Amerikaanse nieuwsprogramma ABC News.

Dat hij een kind wil, wil William wel kwijt. "Ik zou heel graag een gezin willen hebben. Dat zien Catherine en ik wel voor ons in de toekomst", zegt de prins, die vorig jaar april met Middleton in het huwelijksbootje stapte. Sinds de bruiloft vorig jaar april wordt er veel gespeculeerd over de komst van een kleintje.

Hoewel de 29-jarige Britse prins het raar vindt dat zijn mogelijke gezin een geliefd onderwerp is voor de roddelpers, probeert hij zich er weinig van aan te trekken. De zoon van de Britse kroonprins Charles is meer bezig met de vraag of hij door wil als piloot bij de Britse luchtmacht of dat hij al zijn tijd wil besteden aan koninklijke taken.

"Het is een moeilijke beslissing, want ik vind het geweldig bij de luchtmacht en ik zou er graag mee door willen gaan", zegt William over de keuze. "Bepaalde dingen afwijzen of dingen combineren gaat erg moeilijk."

Ook Prins Harry droomt overigens van een eigen gezin. "Ik wil al heel erg lang kinderen", vertelt de 27-jarige Harry. De prins is wel eerst nog op zoek naar een vrouw om een gezin mee te stichten. "Ik wil de juiste persoon vinden die ertoe bereid is om de verbintenis aan te gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren