logo songteksten.net

Mary J. Blige geeft liefdadigheidsfout toe

(Novum) - Mary J. Blige geeft toe dat ze niet goed heeft gehandeld met haar liefdadigheidsinstelling. De instelling, The Mary J. Blige and Steve Stoute Foundation for the Advancement of Women Now, is door twee partijen aangeklaagd wegens schulden.

"Als oprichter en directeur ben ik verantwoordelijk voor alles wat verkeerd gaat", verklaart de 41-jarige zangeres aan entertainmentzender E! "Het probleem is dat ik niet de juiste mensen in dienst had om dingen te regelen", legt de r&b-zangeres uit.

"Dit had nooit mogen gebeuren, maar het is gebeurd en dat zijn we nu aan het oplossen." Blige heeft allerlei experts in de arm genomen om de problemen op te lossen en de schulden af te betalen. "Hun doel is om de instelling weer op de rit te krijgen, zaken af te handelen en verplichtingen na te komen."

De instelling, die vrouwen onder meer helpt met hun opleiding, hield in het voorjaar van vorig jaar een benefietgala, maar bleek achteraf de salarissen van betrokkenen niet te kunnen betalen. Zij klaagden de organisatie aan voor ruim 167 duizend dollar.

Ook TD Bank stapte naar de rechter. De bank verstrekte de instelling vorig jaar juni een lening van 250 duizend dollar, die aan het einde van dat jaar zou worden afgelost. De bank heeft echter slechts vierhonderd dollar ontvangen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren