logo songteksten.net

Enthousiaste Viggo Mortensen gestopt op vliegveld

(Novum) - Viggo Mortensen was zo blij dat zijn favoriete voetbalteam een doelpunt scoorde dat hij op een vliegveld in Washington te veel lawaai maakte. "Ik schreeuwde heel hard 'Goal!' en begon te springen", schrijft de acteur op de website van de Argentijnse voetbalclub San Lorenzo. Hij moest mee met de beveiliging.

Mortensen, die als kind in Argentiniƫ woonde, bekeek de belangrijke voetbalwedstrijd op zijn laptop terwijl hij op zijn vliegtuig wachtte. Toen het doelpunt viel en de acteur uit zijn dak ging, werd hij aan zijn jasje getrokken. "Twee mannen trokken me achter mijn laptop vandaan en stelden me allerlei vragen", beschrijft Mortensen.

"Ze wilden mijn paspoort en mijn ticket zien. Maar terwijl ze met me praatten wilde ik alleen maar kijken of de wedstrijd ook met 3-2 eindigde." De acteur legde de beveiligers uit waarom hij zo enthousiast was. "Ze lieten me toen gaan en zeiden dat ik het vliegtuig niet in zou mogen als ik weer zou gaan schreeuwen."

De 53-jarige Mortensen moest zich wel bedwingen om niet door het lint te gaan toen San Lorenzo de eindzege behaalde. "Ik wilde schreeuwen voor de overwinning maar dat leek me geen slim plan."

De acteur, die bekend is van films als Lord of the Rings en A History of Violence, heeft een Amerikaanse moeder en Deense vader. Het gezin verhuisde veel en Mortensen woonde tot zijn elfde in Argentiniƫ. De acteur spreekt vloeiend Spaans.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren