logo songteksten.net

Kate Winslet is trots op derrière

(Novum) - Kate Winslet is trots op haar achterwerk. "Ik ben heel erg dankbaar voor mijn billen. Wow, is dat geen geweldige opmerking?", grapt de actrice tegen de Italiaanse editie van het tijdschrift Vanity Fair.

Toch heeft Winslet wel moeite gehad om trots op haar lichaam te zijn. De actrice was toen ze doorbrak met haar rol in Titanic in 1997 erg onzeker over haar uiterlijk en trok zich veel aan van opmerkingen over haar gewicht. "Ik deed alsof het me niets deed, maar ik voelde me vreselijk."

De 36-jarige actrice vond het moeilijk te leren zichzelf te accepteren. "Het heeft tijd nodig om van het dikke meisje dat in je zit af te komen." Toch is Winslet nu trots op haar lichaam. "Het is nu helemaal anders. Het heeft tijd nodig, maar je kunt het leren."

De actrice vindt het vervelend dat het normaal wordt gevonden dat vrouwen een steeds kleinere kledingmaat moeten hebben. "Ik vind het belangrijk om te benadrukken dat het niet normaal is. Geen van mijn vriendinnen draagt extra small", legt Winslet uit. "Nee wacht, er is er één: mijn 11-jarige dochter Mia."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren