logo songteksten.net

Tyler Perry op de bres voor Bobbi Kristina

(Novum) - Tyler Perry neemt het op voor Bobbi Kristina. Volgens de acteur en regisseur liep de dochter van Whitney Houston helemaal niet weg tijdens opnamen van zijn sitcom For Better or Worse. "Dat is complete onzin", zegt de 42-jarige Perry op zijn website.

Er gingen geruchten dat Bobbi, die in het tweede seizoen van de serie een gastrol speelt, eerder deze week van de set afliep omdat ze het emotioneel niet aankon. "Ze heeft verdriet, maar ondanks dat kwam ze haar verplichtingen na en deed ze het ook nog eens geweldig."

Volgens Perry, die de Amerikaanse sitcom bedacht, heeft Bobbi het wel moeilijk gehad tijdens de opnamen. "Dat had niets met het acteerwerk te maken, maar met het feit dat ze net haar moeder heeft verloren." Whitney Houston overleed op 11 februari op 48-jarige leeftijd.

Wel denkt de acteur dat de acteerklus therapeutisch heeft gewerkt voor Bobbi. "Toen mijn moeder overleed heb ik geleerd dat je bezig moet blijven en bij mensen moet zijn die je vertrouwt." De 19-jarige Bobbi speelt in For Better or Worse de dochter van een kapster.

Perry was goed bevriend met Whitney Houston en sprak ook op haar begrafenis. Na de uitvaart nam hij Bobbi onder zijn hoede. "Ze vertelde me dat ze wilde acteren en ik besloot haar in mijn serie te schrijven", vertelt Perry. "Door haar iets te geven waar ze haar aandacht op kan vestigen kan ik haar goed helpen met haar verdriet om te gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren