logo songteksten.net

Connie Breukhoven zet nieuwe relatie op laag pitje

(Novum) - Connie Breukhoven en Ben Angelier hebben hun prille relatie op de lange baan geschoven. De opbloeiende liefde tussen de twee kon op zo veel media-aandacht rekenen dat Connie en miljonair Ben hebben besloten elkaar voorlopig minder te zien. Dat vertelde Breukhoven donderdag in RTL Boulevard.

"We hebben er beiden geen zin in", zegt Connie over de aandacht. "Ik word van van alles beschuldigd. Ik heb helemaal geen huwelijk kapotgemaakt, Ben is al sinds november 2009 van tafel en bed gescheiden van zijn vrouw."

Niet alleen vanwege haar nieuwe relatie kan Connie rekenen op veel media-aandacht, ook haar adoptiedochter Constanza blijft voor nieuws zorgen. Eerder deze week dook het verhaal op dat Connie de ex van Constanza, Mohammed, financieel onderhoudt. "Het zou belachelijk zijn als ik Mo of Constanza zou betalen", reageert Connie op de geruchten. "Er moet eerst nog iets anders afgerekend worden."

Constanza en Mohammed stonden vorig jaar terecht voor de kluisroof bij de Breukhovens. Constanza is veroordeeld en heeft haar straf uitgezeten, Mohammed staat 4 september opnieuw voor de rechter.

Hoewel Connie ontkent dat ze Constanza en Mohammed geld geeft, zegt ze wel te blijven zorgen voor haar kleinkinderen. "Als ik in de winter in een winterjas loop en mijn kleinkinderen niet, dan voel ik me daar niet lekker bij. Ik zou zowel Mo als Constanza nooit geld geven, maar ik vind het wel mijn taak om de zorg te dragen voor mijn kleinkinderen."

De kinderen van Constanza en Mohammed woonden lange tijd bij Connie, onder meer toen de twee vastzaten in verband met de kluisroof. Connie zegt dat ze door de situatie levenslang heeft. "Ik wil de kindjes blijven zien, maar moet dan om blijven gaan met Constanza en Mo."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren