logo songteksten.net

WK-nummers ook na verloren finale populair

(Novum) - Nederland lijkt maar geen genoeg te krijgen van het WK voetbal. Ook na het laatste fluitsignaal blijven de WK-nummers populair. In de top 10 van de Single Top 100 staan deze week zes nummers die een link hebben met het voetbalfestijn.

De bijzondere samenwerking van Youp van 't Hek en Guus Meeuwis is het hoogst in de hitlijst te vinden. Het duet 'Majesteit' staat op de tweede plaats, net achter 'We No Speak Americano' van Yolanda Be Cool en D Cup. Het officiƫle WK-nummer 'Waka Waka (This Time For Africa)' van Shakira volgt op de derde plaats. Ook Wolter Kroes, K'Naan en Gerard Joling scoren met hun voetbalnummers.

In de Album Top 100 is de Oranjekoorts nauwelijks terug te vinden. Caro Emerald heeft de nummer 1-positie stevig in handen. Haar 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor' staat wederom aan kop, de cd staat al 24 weken in de hoogste regionen van de hitlijst. John Mayer en de cast van de musical Mary Poppins maken de top drie compleet.

'Vandaag en Morgen', het debuutalbum van 'Popstars'-winnaar Wesley Klein, komt binnen op de vijftiende plaats van de hitlijst. In de Single Top 100 mag de Lawineboys zich de hoogste nieuwe binnenkomer noemen. 'Sex Met Die Kale' komt binnen op de 27e positie. Het nummer gaat overigens niet over Howard Webb, de kale scheidsrechter die veel stof deed opwaaien vanwege zijn beslissingen in de WK-finale.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren