logo songteksten.net

Wesley Klein vraagt fans om mening debuutalbum

(Novum) - Wesley Klein is erg benieuwd naar de reacties van fans op zijn debuutplaat. De winnaar van 'Popstars' neemt het oordeel van de luisteraars zelfs mee in het besluit voor zijn nieuwe single. Die moet over een paar weken verschijnen.

"We weten helaas alleen nog niet welke", vertelt Wesley over zijn nieuwe single in een interview met muzieksite NLtracks. "We gaan eerst kijken hoe het album aanslaat onder de fans. Ik vind de reactie van mijn fans op de muziek heel belangrijk, daarom hebben we een poll op mijn site geplaatst."

Wesley vraag elke sitebezoeker aan te geven wat het beste nummer van zijn album 'Vandaag En Morgen' is. De uitkomst wordt aandachtig bekeken, maar is volgens Kleins manager niet doorslaggevend. "We nemen het natuurlijk mee, we zouden gek zijn als we dat niet zouden doen. Maar we kiezen wel zelf de single."

Klein legt uit dat zijn album erg breed is. "Het is echt van alles wat. Sommige liedjes zijn pop, de andere nummers trekken toch meer naar de volkse kant toe. We hebben bewust voor een breed album gekozen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren