logo songteksten.net

DMX stelt publicatie album weer uit

(Novum) - DMX komt pas in de herfst met zijn nieuwe album. De zevende cd van de 41-jarige rapper, die werd geboren als Earl Simmons, is al eens eerder uitgesteld. Hoewel DMX even wacht met het uitbrengen van zijn comebackalbum, is een aantal nummers van de cd de komende weken al te horen bij concerten.

De Amerikaanse toer van Simmons begint vrijdag. De toer van in totaal vijftien shows begint in de staat Ohio en voert uiteindelijk naar Florida. De rapper trad in februari voor het eerst in jaren weer op, schrijft het entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De oorspronkelijk geplande releasedatum van het comebackalbum, 27 maart, werd ook al niet gehaald. De relatie tussen de rapper en zijn nieuwe platenlabel UMMG zou naar verluidt 'extreem frustrerend' zijn.

DMX is in Nederland onder meer bekend van de hits Party Up en What You Want. Behalve van zijn muziek is Simmons ook bekend als acteur. Hij speelde onder meer in de films Never Die Alone en Romeo Must Die. De afgelopen jaren was hij vooral in het nieuws vanwege zijn aanvaringen met de politie door drugsgebruik en roekeloos rijgedrag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren