logo songteksten.net

Kelsey Grammer weer voor het altaar

(Novum) - Kelsey Grammer is zaterdag opnieuw getrouwd met zijn vrouw Kayte. De 57-jarige Frasier-acteur beloofde vijftien maanden geleden ook al eeuwige trouw aan de 25 jaar jongere Kayte. Dit keer trouwden de twee in Las Vegas, schrijft het Amerikaanse blad People.

"Kayte is de meest fantastische persoon ter wereld", jubelt de bruidegom. "Ik ben zo blij. We zijn erg enthousiast." De 31-jarige Kayte stond hoogzwanger voor het altaar, volgende maand bevalt ze van een tweeling. "Ik heb altijd al foto's van een zwangere bruid willen hebben om later aan de kinderen te laten zien", grapt Kelsey.

De acteur en Kayte stapten vorig jaar februari voor het eerst in het huwelijksbootje. In het Logacre theater op Broadway, waar Grammer tot kort voor de bruiloft op de planken stond, trouwden ze. Twee weken voor de trouwerij scheidde Grammer van zijn derde vrouw.

De relatie van Kelsey en Kayte zorgde voor ophef toen Kayte in augustus 2010 een miskraam kreeg. Op dat moment was de acteur nog getrouwd met Camille, met wie hij bijna veertien jaar samen was. Uit dat huwelijk kwamen twee kinderen voort. Grammer heeft in totaal vier kinderen uit eerdere relaties en is opa van een kleinzoon.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren