logo songteksten.net

Dewi Pechler wil stabiel privéleven met nieuwe man

(Novum) - Dewi Pechler hoopt dat haar nieuwe relatie leidt tot het door haar zo begeerde stabiele privéleven. De 28-jarige zangeres is gevallen voor de 32-jarige Eurosport Benelux-directeur Danny Menken.

"In de liefde was ik zoekende. Ook verlangde ik steeds meer naar een stabiel privéleven", vertelt ze maandag in het AD. "Danny is net als ik serieus en ambitieus. Hij staat anders in het leven dan andere mannen met wie ik samen was."

Na 'veel feestende mannen die maar wat deden' is Danny een welkome frisse wind voor Dewi. "Hij gebruikt geen drugs. In mijn omgeving zijn ontzettend veel mensen die dat wel doen. Dat is blijkbaar hip in het wereldje waar ik nu eenmaal zit", zegt ze.

De zangeres werd op 16-jarige leeftijd moeder van Nomi, die bij Dewi's moeder in Friesland woont. Eerder dit jaar was er sprake van dat ze weer bij de zangeres zou intrekken, maar dat gaat niet door, 'wat het beste is voor haar'.

Daar tegenover staat de komst van een nieuw album. Dewi duikt in augustus de studio in voor de opnamen van een cd met vooral zelfgeschreven nummers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren