logo songteksten.net

Spike Lee helpt Mike Tyson met Broadwayshow

(Novum) - Mike Tyson heeft de hulp van Spike Lee ingeschakeld om zijn onemanshow tot een groot succes te maken. De Amerikaanse regisseur gaat de voorstelling Mike Tyson: Undisputed Truth klaarstomen voor Broadway, waar de show waarschijnlijk later dit jaar te zien is.

Volgens ingewijden hebben Lee en de voormalige bokser bijna een overeenkomst bereikt, waardoor Lee officieel verbonden is aan de theaterproductie. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Tyson stond al eerder een week in Las Vegas met het stuk, maar Lee zou de theatervoorstelling aan willen passen om het geschikt te maken voor Broadway, waar de meest prestigieuze theaters van de Verenigde Staten staan.

De 45-jarige Tyson doet in de voorstelling een boekje open over zijn leven. De bokskampioen beet in 1997 tijdens een wedstrijd een stuk uit het oor van tegenstander Evander Holyfield. Tyson kwam de afgelopen jaren meerdere keren in het nieuws wegens rechtszaken en zijn drugsgebruik. Tyson vult de laatste jaren zijn tijd met kleine acteerrollen in onder meer The Hangover en het vervolg.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren