logo songteksten.net

Vrije relatie geheim Heleen van Royens geluk

(Novum) - Heleen van Royen denkt dat de vrijheid die zij en haar man Ton van Royen elkaar gunnen de reden is voor hun succesvolle huwelijk. De twee gaven elkaar zondag opnieuw het jawoord, zoals ze dat ook al deden in 1992. Ondanks hun vrije relatie kan niemand tippen aan Heleens liefde voor Ton. "En dat is wederzijds", zegt ze.

"Ik vind Ton een zorgzame, lieve man die mij respecteert en de autonomie gunt die ik als schrijver zo nodig heb", legt de schrijfster dinsdag uit in De Telegraaf. "Mijn liefde voor hem zit heel diep. En voor ons werkt deze manier van getrouwd zijn dus. Ja, misschien is dat wel het geheim van ons geluk."

"We zijn gek op elkaar maar gunnen elkaar ook eigen ruimte", vervolgt ze. "Voor mijzelf sprekend is het trouwens niet zo dat ik van slippertje naar slippertje ga. We willen elkaar alleen niks verbieden. Ach, het werkt voor onze karakters. Ik zeg niet dat het voor iedereen goed is."

Heleen en Ton van Royen beloofden elkaar in Portugal voor de tweede keer eeuwige trouw. Ook hun kinderen, de 19-jarige Olivia en 15-jarige Sam, waren van de partij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren