logo songteksten.net

Gwyneth Paltrow onder vuur na gebruik 'niggas'

(Novum) - Een tweet van Gwyneth Paltrow op zaterdag met het 'N-woord' viel niet bij iedereen in goede aarde. "Ni**as in Paris for real", luidde de tekst bij een foto van Paltrow met Jay-Z en Kanye West. Hoewel het bericht doelde op een liedje van Jay-Z en Kanye West, kreeg de blondine veel kritiek over zich heen.

Iets later werd duidelijk dat Paltrow het bericht niet zelf had gestuurd. Producer The Dream, die in het echt Terius Nash heet, biechtte op dat hij het bericht op Paltrows telefoon had getypt.

De kritiek die losbarstte kwam van Twitter-fans maar ook van Amerikaanse entertainmentsites. "Ho, eens even. Het is de titel van een nummer", verdedigde Paltrow zichzelf maandag op Twitter. The Dream bood zijn excuses aan. "Sorry dat ik het bericht stuurde van Gwens telefoon. Mijn schuld. Ik was naar de klote, accepteer alsjeblieft mijn excuses."

Paltrow woonde zaterdag het concert in Parijs van vriend Jay-Z en compagnon Kanye West bij. De twee zwarte rappers voerden het nummer Niggas in Paris elf keer uit als toegift.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren