logo songteksten.net

Minaj zegt optreden af na beledigingen

(Novum) - Nicki Minaj trad zondag niet op tijdens een concert van radiozender Hot 97 omdat een dj van het radiostation haar hit Starships 'grote onzin' in een aankondiging noemde. De 29-jarige rapper, die een show zou geven tijdens het Summer Jam-concert van het New Yorkse muziekstation, moest zich terugtrekken van haar platenbaas Lil Wayne.

Het optreden van Minaj was niet het enige optreden dat werd teruggetrokken. Ook de andere artiesten uit de stal van Waynes platenmaatschappij Young Money Entertainment die met Minaj op het podium zouden staan, moesten afhaken, meldt entertainmentzender E! Het ging onder anderen om Nas, Lauryn Hill en Birdman.

"Wow, hier wordt geschiedenis geschreven. De president heeft gesproken. We hadden een goede line-up, maar we werden niet gerespecteerd", twitterde Minaj. Ook volgend jaar wil ze niet meewerken aan het concert van Hot 97, vertellen ingewijden aan entertainmentsite TMZ. Minaj zou het commentaar 'respectloos' vinden en wil niet met negatieve mensen werken als er talloze mensen zijn die wel haar muziek willen aanhoren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren