logo songteksten.net

Stewart werd gepest met jongensachtig uiterlijk

(Novum) - Kristen Stewart werd vroeger gepest vanwege haar jongensachtige verschijning. Zo liep de actrice, bekend van de Twilight-films, in haar middelbareschooltijd rond in kleren van haar broer.

"Je moet maar eens een foto bekijken van toen ik nog geen 15 was", vertelt Stewart aan tijdschrift Vanity Fair. "Dan lijk ik net een jongen." De 22-jarige actrice, die naar eigen zeggen niet nadacht over wat ze aantrok, werd onder meer geplaagd omdat ze niet de juiste jeans zou dragen.

"Dat deed me wel wat. Ik kan me ook nog herinneren dat een meisje tijdens gym naar me keek en riep: Je hebt je benen niet geschoren. Walgelijk!"

Inmiddels kan Stewart, die vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen is te zien met Snow White and the Huntsman, kritiek beter naast zich neerleggen. "Mensen hebben vaak kritiek op me omdat ik er niet perfect uitzie op elke foto. Maar daar schaam ik me niet voor", legt ze uit. "Ik ben er trots op. Als ik alleen maar geweldige foto's zou maken, zouden mensen denken: wat een actrice. Die gedachte brengt mij zo in verlegenheid dat ik liever belabberd op de foto sta."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren