logo songteksten.net

Kelly Clarkson streeft niet naar maatje xs

(Novum) - Kelly Clarkson zegt er niet naar te verlangen om superdun te zijn. "Echt waar, wat ik mijn fans wil meegeven is dat het het beste is als je gezond en gelukkig bent." De 30-jarige zangeres, die kortgeleden flink is afgevallen, vindt dat belangrijker dan een slank maatje.

De eerste Idols-finalist onthult aan het Amerikaanse tijdschrift Redbook hoe ze de kilo's is kwijtgeraakt. "Ik doe aan cardio, loop hard en doe aan krachttraining met gewichten die even zwaar zijn als ik."

Eerder liet de zangeres weten dat haar nieuwe vriend Brandon Blackstock een grote stimulans is geweest tijdens het afvalproces. "Om eerlijk te zijn wil iedereen wel wat slanker zijn als je met iemand aan het daten bent." De twee houden allebei van sporten, maar doen dat niet samen. "We hebben samen een keer gesport, maar toen zag ik er rood en bezweet uit dus dat gaat het niet meer worden."

Clarkson is sinds eind vorig jaar samen met Blackstock, de zoon van haar manager en de stiefzoon van zangeres en actrice Reba McEntire. Clarkson is in Nederland bekend van onder meer hits als Since U Been Gone, Because Of You en My Life Would Suck Without You.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren