John Mayer diep beledigd door Dear John

Door Novum, woensdag 6 juni 2012 08:38, bron: Novum

(Novum) - John Mayer was tot op het bot gekrenkt door het nummer Dear John van zijn ex Taylor Swift. Hoewel Swift het nooit heeft toegegeven, gaat het lied vrijwel zeker over Mayer. "Ik voelde me verschrikkelijk."

"Ik heb het niet verdiend", zegt de zanger tegen het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone. "Ik vind het echt een lage actie van haar." Swift en Mayer werden in 2010 korte tijd aan elkaar gelinkt, nadat ze verschillende keren samen werden gespot.

In Dear John zingt Swift, die ruim twaalf jaar jonger is dan Mayer, over het feit dat ze slecht is behandeld door een 'oudere' man. "Beste John, ik zie het nu je weg bent. Vind je niet dat ik te jong was om mij zo te behandelen, om rare spelletjes mee te spelen, terwijl ik zo gek op jou was?"

De inmiddels 34-jarige zanger is verbolgen over het feit dat hij door middel van een liedje moest horen hoe Swift over hem dacht. "Ik heb nooit een e-mail of telefoontje gehad. Ik was er echt ondersteboven van en voelde me vernederd in een tijd dat het toch al slecht me me ging."

Ook als musicus vindt Mayer het nummer, dat op het album Speak Now verscheen, geen porem. "Als songwriter vind ik het een goedkoop lied. Ik vind dat ze haar talent heeft misbruikt om mij terug te pakken. Da's belachelijk."

Laatst gewijzigd op: woensdag 6 juni 2012 09:12

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren