logo songteksten.net

Will Young 'geschokt en verdrietig' door ongeluk

(Novum) - Will Young is 'geschokt en erg verdrietig' door de dood van een van zijn podiummedewerkers. De man kwam vlak voordat de Britse zanger aan zijn optreden begon ten val en overleefde het ongeluk niet.

"Pas nadat ik het podium had verlaten werd ik me bewust van de ernst van het ongeluk", laat Young weten aan de Britse omroep BBC. "Mijn medeleven gaat uit naar zijn rouwende familie."

Het tragische ongeval vond donderdag plaats, achter de schermen van een openluchtconcert. De podiummedewerker, een veertiger, liep zware verwondingen op aan zijn hoofd en kreeg een hartstilstand. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar hij werd doodverklaard. De politie constateerde dat de dood niet onder verdachte omstandigheden had plaatsgevonden en liet de show doorgaan.

De plek van het ongeval werd afgezet voor onderzoek. Volgens de politie was het ongeluk in ieder gavel niet het gevolg van een overtreding van gezondheids- of veiligheidsvoorschriften.

Will Young is vooral bekend van het winnen van de allereerste editie van talentenjacht 'Idols', die op de Britse tv werd uitgezonden als 'Pop Idol'. Vervolgens scoorde hij hits met onder meer 'Light My Fire' en 'You and I'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren